מה עושים עם שאריות חרוסת?

היי לכולן ,בפסח הזה הכנתי חרוסת טעימה לפסח. ובכל שנה יש צנצנת ששוכבת במקרר לאחר החג.20140426_170205
החלטתי להעביר אותה לפאזה מעניינת יותר.

את האמת, צנצנת החרוסת נמצאת לא רק בפסח והיא בסיס למתכונים נוספים. כל אחד מכין את החרוסת שלו, מתכון שעובר בירושה ולחרוסת טעם שונה אצל כל אחד.

כך אני מכינה את החרוסת שלי

מתכון לחרוסת 
-חבילה תמרים מגולענים
-חופן נדיב של אגוזי מלך
-שקדים
-2 כפות טחינה
-מיץ תירוש -3 כפות

זהו מערבבים בבלנדר.

ומה מכינים עם שאריות חרוסת ?

הכנתי לילדים כנשנוש בריא ומזין :
מגלגלים חרוסת לכדורים קטנים ומגלגלים לכדורים .אפשר לצפות בקוקוס ,סוכריות או שוקולד .

20140426_17130420140426_17133520140426_171338