קרוטונים ביתיים

טוב יש עוד זמן לחורף אבל השעון חורף כאן והגיע הזמן למרקים וקרוטונים טעימים כמובן בהכנה ביתית.

אז איך מכינים קרוטונים  ביתיים טעימים לחורף ?

חותכים את פרוסות הלחם לריבועים.

מייבשים את הלחם/ חלה יום יומיים בשקית מחוררת לאוורור מקסימלי.

מכינים קערה ובה שופכים שמן זית באדיבות
ו4-7 שיני שום כתושים וקורט מלח

שופכים על ריבועי הלחם את תערובת השמן זית, מניחים על נייר אפיה, מחממים תנור על 160 מעלות מצב גריל עד להשחמה.

מצנצנים

זהו הקרוטונים הביתיים שלכם מוכנים  !!שיהיה חורף נעים ובריא .