פירורי לחם משאריות לחם

אז מה עושים עם חלה, לחם, בגט או סוגי לחם אחרים שמתחילים להתייבש? אני מכינה מהם פירורי לחם בקלי קלות

איך מכינים פירורי לחם משאריות לחם בקלי קלות ובבית? האמת זה ממש לא נחשב למתכון פשוט

מייבשים לחם בשקית לא אטומה למשך יומיים או יותר. לא כדאי להכניס לשקית סגורה כי הלחם יעלה עובש.

חותכים לפרוסות ומכניסים לטוסטר לייבוש נוסף

מכניסים למיקסר /בלנדר

טוחנים וזהו מוכן !

מה יותר פשוט מזה? אגב יוצא יותר טעים מהקנוי ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.
אני שומרת אותם במקרר בקופסא אטומה
.אפשרי גם במקפיא.

אם אין לכם כוח להכין תמיד ניתן להאכיל את היונים ואת הציפורים בפארק 🙂 העיקר לא לזרוק לפח …